Een heerlijk duurloopje

Vanmorgen een heerlijk duurloopje gedaan van zo'n 9 km in een tempo van ruim 9 km/uur. Om 09:00 uur uur stond er een groepje lopers klaar om samen met mij deze duurloop te gaan doen. We waren nog maar net vertrokken of de eerste 2 herten werden al gespot. Het lekkere van zo'n duurloop is dat het op praattempo gaat en dat was dan ook duidelijk te horen. Halverwege sloeg een groepje af voor een langere duurloop. Zij zijn aan het trainen voor de Jungfrau Marathon in Zwitserland. Deze marathon valt op dezelfde dag als de 100km van Winschoten.  Ik heb nu drie dagen achter elkaar gelopen en dat voelt goed, Morgen een dag rust.

Enige tijd geleden heb ik al iets geschreven over de zestig van Texel en de mogelijkheid als daar voldoende belangstelling voor was om samen een trainingsprogramma op te zetten. Ik ben al door een aantal lopers benaderd die belangstelling hebben. Heb je belangstelling laat mij dat weten. Als er voldoende belangstelling is organiseer ik een avond om hierover met elkaar te praten. Zelf heb ik hem al twee keer gelopen en kan dus ook iets van mijn ervaring vertellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s