Zomer

De afgelopen drie dagen heb ik wat korte trainingen gedaan om te zien hoe mijn enkel het hield. Dit ging prima. Vandaag een rustdag en er dan weer vol tegenaan. Op naar 11 september. De zomer is aangebroken en ik lees vanmorgen in de krant dat het wel eens een heel warme zomer kan worden. Ik vind dat voor mijn trainigen geen probleem , want warm overdag betekend vaak lekker koel in de vroege ochtend en dat is wel het tijdstip dat ik het meeste train. Mocht het toch te warm worden dan luister ik naar rain van Ryuichi Sakamoto voor verkoelende noten 

De trainingen van afgelopen week

 

Week 24
datum afstand tijd opmerking
18 jun 2010 5 km 00:31:30 lekker loslopen in T1
weinig last van voet rechts
18 jun 2010 8 km meegelopen met trainingsgroep
20 jun 2010 9 km 1 uur ontspannen rondje waterleidingduinen
Weektotaal 22 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s