Ouderwets langs het Spaarne

Net heb ik ouderwets langs het Spaarne gelopen. Het rondje van 9 km wat ik een paar weken gelden vaak deed. Ik ben begonnen in tempo T2 en heb af en toe gesnuffeld aan T3. Dit leverde een tijd op van 48:45 min. Het was ook ouderwets omdat de lage kadijk weer open was. Dit is een fietspad door het weiland wat de afgelopen weken gesloten was in verband met het broedseizoen. Terwijl ik over deze lage kadijk liep zag ik een paar konijntjes de ochtendzon verwelkomen, een paar kalveren die mij nieuwsgierig aankeken en een zwanenpaar met jonkies. Wat een fantastisch begin van de dag.

Een gedachte over “Ouderwets langs het Spaarne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s