Natuurmoment van de dag

06:00 uur opstaan, wassen, katten eten geven, een bord muesli met een kop thee en nog even de koppen van de krant bekijken. Dit is zo'n beetje het ritueel van de ochtend voordat ik  de loopschoenen aantrek. Vanmorgen ging ik om 06:30 uur de deur uit om hetzelfde rondje te doen als gisteren. Er zat nu iets meer T3 tempo in wat een tijd opleverde van 46 min. Het natuurmoment van de dag: twee hazen die slootje springen.

Hoewel ik niet graag met een hartslagmeter loop zijn er veel lopers die dat wel graag doen. Op internet kwam ik een duidelijk artikel tegen over lopen met hartslagmeter. 5 optimale hartslagfrequenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s