Oproep aan hardloopsters

Gisteren heb ik 9 km gelopen en vandaag een rondje van 12 km. Het loopt weer heerlijk. Korte broek aan , t-shirt, een paar schoenen en gaan. Er is al veel geschreven over hardloopschoen , maar vandaag kwam ik een voor mij onbekend fenomeen tegen op internet , namelijk de geslachtsspecifieke hardloopschoen. Ontwerpers hebben hardloopschoenen voor vrouwen ontwikkeld die zich aanpassen aan haar hormaonale spiegel. Dat zou nodig zijn omdat menstruatie van invloed is op de vorm van de voet. Lees meer op de schoen die zich aanpast aan je cyclus Mijn
vraag aan de hardloopsters die dit lezen : Herkennen jullie dit?  ( zou deze schoen ontwikkeld zijn door een man of een vrouw? ) 

Een gedachte over “Oproep aan hardloopsters

  1. Vast door een man bedacht!
    Ooit was ik in een hardloop-winkel waar de verkoper mij kwasi lollig vroeg: Weet u waarvoor de uitsparing bedoeld is onder de schoen?
    Ik ontkennend antwoorden, geen idee. Hij beweerde: om een maandverbandje mee te kunnen nemen!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s