mooie trainingsweek

Dit was weer een mooie trainingsweek. Vandaag de week afgesloten met een duurloop van twee uur waarin ik 19 km heb gelopen. Er was warm weer voorspeld  voor vandaag en daarom om 08:00 uur begonnen. Opnieuw waren er weer een paar gezellige lopers die een rondje meededen. Terugkijkend naar de afgelopen week zie ik een week met 5 trainingen met in totaal 58 km. Komende weken ga ik het acccent leggen op het vergroten van de kilometeromvang.  Volgende week zondag doe ik niet de gebruikelijke rondjes, maar de weken daarop zeker wel. Elk heel uur kan je dan aansluiten bij de ingang Oase bij het waterfonteintje. In verband met het zomerse weer zal ik de laatste ronde starten om 09:00 uur. Het tijdstip van de eerste ronde meld ik dan in de blog van vrijdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s