Het wordt warm

De zomer is in alle hevigheid losgebarsten. Er wordt al gesproken over temperaturen van boven de 30 graden. Met de planning van mijn training houd ik hier dan ook rekening mee. Ik loop op de koelste tijden van de dag zoals in de ochtend. Vanmorgen heb ik dan ook een duurloopje gedaan van 9 km. Het ging prima. Het enige waar ik mij een beetje zorgen om maak is een gevoelig plekje aan de  binnenzijde van mijn rechtervoet. Met name als ik een tempo loop beven de 12 km/uur.  Daarom loop ik geen harde tempo's en maak ik mijn kilometers in een rustig tempo waarbij ik het plekje niet voel. Hopelijk verdwijnt het zo.

Natuurlijk ben ik even op internet gaan neuzen naar een artikel over harlopen in warme omstandigheden en kwam de volgende tegen , trainen in de warmte, waar moet je aan denken  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s