zondag testloop

Vanmorgen weer het gebruikelijke rondje gelopen van 9 km. Deze training heb ik gedaan op een paar schoenen die ik nog niet in de log heb vermeld nl. Brooks addiction  Deze schoen had ik al een tijdje aan in mijn massagepraktijk , maar er nu ook op gelopen en ik moet zeggen dat het prima loopt. Geen enkele klacht.  Komende zondag doe ik een testloop. Ik ga dan 2,5 uur lopen en wil dan zien hoe mijn
voet dit accepteerd. Zegt mijn voet van dat had je niet moeten doen , dan zal ik besluiten om te stoppen met de voorbereiding op Winschoten. In dit stadium van de training moet ik probleemloos 2,5 uur kunnen lopen. Ondervind ik maandag geen last dan ga ik door met de voorbereiding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s