een nacht over slapen

Vanmorgen een duurloop gedaan van ruim 23 kilometer in 3 uur. Ik liep mee met de marathongroep van run2forty2. Daarin zitten lopers van verschillende niveau's en ik liep met de langzaamste groep mee. Een mooie test om te kijken hoe mijn voet het zou houden. Het was een route waar alles inzat. Verharde en onverharde paden, pittige heuvels en vals plat, en daarnaast was het ook nog eens zomers met een temperatuur ruim boven de 20 graden. Ee ideale lange duurloop als test.  Het eerste uur gaf geen enkel probleem aan mijn voet, zoals ook de "korte" ochtend trainingen geen probleem geven. Na anderhalf uur begon mijn voet te "voelen" . Na drie uur was mijn voet meer dan een beetje gevoelig. Niet pijnlijk , maar bij elke stap aanwezig. Wat nu te doen. Gister las ik een artikel in de volkskrant dat je onbewuste de beslissing al genomen heeft voordat je er zelf aan de vraag begonnen bent.  Die vraag is : "moet ik doorgaan met de voorbereiding voor de 100 km van Winschoten?" Het advies was om niet te gaan wikken en wegen , maar er een nacht over te slapen en dan zou je het weten. Dit is wat ik ga doen. Er een nacht over slapen en luisteren wat mijn onbewuste al weet.  Dit zal ik morgen op de weblog vermelden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s