gas uit

Het hardlopen stond de afgelopen weken al op een heel laag pitje, maar nu is het gas
uit. De afgelopen weken gaf ik namelijk nog wel twee keer in de week training , maar dat is nu voor de komende drie weken ook over. Vakantie. Ik ben nog steeds blij dat ik de beslissing genomen heb om te stoppen. sinds ik het besluit genomen heb voel ik een vermoeidheid in de benen die ik daarvoor niet voelde. Waarschijnlijk was ik zo zeer bezig met de voorbereiding dat er ook geen ruimte was om moeheid te voelen en die ruimte is er nu wel.  De komende twee weken lekker luieren in de ardennen en nog een weekje thuis. Nou ja luieren, ik heb vandaag 3 kilo boeken van de bibliotheek gehaald en daar zaten geen loopboeken bij.

Tijdens een google sessie kwam ik terecht op de website van ruunersweb en daar staat de oplossing voor bijna alle problemen.  de pil der pillen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s