Werkend hardlopen

Vanmorgen hoefde ik niet de zaterdagochtend loopgroep training te geven , maar zat  met een kop thee en een croissantje aan de tafel de krant te lezen. Het is vakantie. De komende week naar de Belgische ardennen. Daar natuurlijk even de boekwinkels in om te kijken of er nog wat Belgische hardloop literatuur te vinden is. Laatst zag ik een bekende hardlopen en vroeg: "hoe gaat het? ". Ik zag dat hij het zwaar had en kreeg dan ook als antwoord "het is wel werken".  Waarom werkend hardlopen?  Werken kost energie. Plezier daarentegen geeft energie. Waarom niet met plezier hardlopen ?  Dat is wat ik van plan ben als ik 23 augustus weer ga beginnen met hardlopen. Plezier.

Een gedachte over “Werkend hardlopen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s