23 aug

Maandag 23 augustus komt er weer een bericht op mijn weblog te staan.

Iemand die ook met een weblog gestart is , is Ron Theunisse. Ron Teunisse (12 juni 1952) is ultraloper. Hij is Nederlands recordhouder op de 12 uur, 100 mijl en de 24 uur en bereikte als enige Nederlander vijfmaal de finish van de Spartathlon. Naast ultraloper is hij een uitstekend schrijver die zijn belevenissen en observaties op zijn eigen wijze aan het papier toevertrouwt. Teunisse schreef onder andere voor Runners en het blad 42. Ron wordt omschreven als een oermens, maar toch gaat hij met zijn tijd mee en deelt door middel van weblog zijn visie op de mens, die er niet altijd goed uitkomt. In een recent intervieuw zetgt hij : "Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder. Het is eigenlijk therapie voor me." Lees hier het hele intervieuw 

Een gedachte over “23 aug

  1. Henny, geniet van je vakantie! En bedankt voor de link naar Ron Teunisse, geweldig zoals hij schrijft, eens of niet mee eens, het dwingt je wel om eens een keer op een andere manier naar zaken te kijken, geweldig.

    Stef

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s