regen, wind en 30 min hardlopen

Regen, wind en 30 min harlopen. Een mooi begin van een nieuwe trainingsperiode. De afgelopen 6 weken heb ik rust genomen en vandaag  mocht ik de hardloopschoenen weer aantrekken. Ik was benieuwd wat de rust voor mijn voet heeft betekend en daarom vandaag 30 min gelopen in T2 ( HF 132 ) . Het tempo lag lekker laag. Ik vond het heerlijk om weer hard te lopen en na 4,4 km was ik weer thuis. Tijdens het lopen geen last gehad van mijn voet. Echter na gedoucht te hebben voelde mijn voet toch nog stijf. Eerlijk gezegd had ik ook niet de ilusie dat het helemaal over zou zijn . Iets wat er waarschijnlijk maanden of misschien zelfs jaren erover gedaan heeft om zich te ontwikklen is niet in een paar weken over. Omdat ik tijdens het hardlopen geen last van mijn voet had heb ik voor mijzelf een herstel trainings programma gemaakt voor de komende 8 weken. Het doel is om probleemloos één uur te kunnen hardlopen. Ik heb weer een loopdoel en ik loop hard !!

Er is weer een nieuw onderzoek gepublisiteerd over het nut van rekken.  Lees meer op  : Rekken helpt niet tegen blessures – maar blijf het wel doen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s