mijn heerlijke weekendbegin

Vanmorgen om 7 uur opgestaan. De katten  eten geven, er lopen er 4 rond,  en water opzetten voor een potje thee. De krant van de deurmat oprapen en een bordje muesli klaarmaken. Ondertussen heeft het water gekookt en kan ik de thee zetten.  Ontbijten en het voorstuk van de krant lezen met natuurlijk ook het sport gedeelte.  De katten zijn dan ook uitgegeten en even met ze spelen. Wassen , aankleden en om 08:40 uur op weg naar de Tetterode sporthal om de looptraining aan de run2day groep te geven. Om elf uur weer thuis en douchen. De ochtend afsluiten met een kop cappucino, een croissant en de zaterdag bijlagen van de krant.  Mijn heerlijke weekendbegin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s