Ouderwets

Vandaag een wat langere duurloop gedaan dan vorige week, 6,4 km in tempo T2 ( gem hf 124 ). Het loopt weer ouderwets lekker. Over ouderwets gesproken. Ik ben in "87 in Heemstede komen wonen en ik liep met een groepje elke zaterdagochtend in de waterleidingduinen. We hadden een vaste route. De blauwe route van ingang Oase. 7 km. Elke zaterdag begonnen we "rustig" en dan na ongeveer 1,5 km versnellen en zo snel mogelijk de 7 km volmaken. Vaak net wat sneller dan 30 min. Elke zaterdag liepen we met plezier deze "korte" afstand. Ergens is het anders geworden en werd vaak een uurtje niet genoeg. Ik heb zin om weer terug te gaan naar "87 en ouderwets het blauwe rondje te lopen. Natuurlijk na afloop wel wat drinken in het restuarant de oase.

Een gedachte over “Ouderwets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s