Oortjes

Vanmorgen weer een klein stukje verder gelopen . 10 min T1 – 35:30 min T2 wat een afstand opleverde van 6,9 km met een gemiddelde  snelheid van 9 km/uur. Het was fantastisch loopweer en dat vonden vele anderen ook , want het was druk langs het spaarne met lopers. Wat mij wel opviel was dat het overgrote deel van de lopers met oortjes liepen. Niet de "beroemde " oortjes van de wielrenners maar de oortjes waar muziek uitkomt. Ik vraag mij af of zij ook het geluid van de ganzen , eenden, gesnuif van de koeien en het kabbelende water hebben gehoord.

Mocht één van jullie belangstelling hebben in ultralopen dan is er op 24 okt een dag in Noordwijk voor ervaren ultralopers, beginnende ultralopers en gexefnteresserden in ultralopen. Deze dag wordt georganisseerd in het kader van de voorbereiding op de 60 van Texel. Lees meer 

Een gedachte over “Oortjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s