Waarom

Ik ben weer lekker aan het trainen. Vrijdag 6,4 km in ruim 37 min, vanmorgen 10 km met de run2day loopgroep meegedaan ( training gegeven ) en morgen een kort duurloopje in de Amsterdams waterleidng duinen. Het is alweer een week geleden dat het noc/nsf een sportplan presenteerde dat bij mij enige vragen oproept. Waarom moeten wij structureel tot de top 10 van beste sportlanden ter wereld behoren? Waarom moeten wij meedoen aan de wereldwijde medailerace? Waarom moeten wij daar jaarlijks 124 miljoen euro in 2012 oplopend naar 215 miljoen in 2020? Waarom zouden wij dit geld niet besteden aan de breedtesport? Waarom is "deelnemen is belangrijker dan winnen" niet meer belangrijk?

Wil je het het hele noc/nsf rapport lezen kijk dan hier

Een gedachte over “Waarom

  1. Onderwerp: Freudiaanse verschrijving

    Hallo Henny,

    Ik neem aan dat je bedoelt ” waarom moeten wij structureel tot de top 10 van beste sportlanden ter wereld BEHOREN ” i.p.v.

    Gr,

    Roland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s