Had ik even zin in

Vanmorgen
( 06:55 uur) heb ik een tempoloop gedaan. Had ik even zin in. De eerste km ging nog rustig en daarna versneld. Lekker pittig met achter een fietser aan, een fietser ingehaald, samen met een reiger in volle vlucht meegelopen en als laatste geprobeerd om voor de regen thuis te zijn. Dit is gelukt. Ik liep 6,4 km in 28 min. Thuis gekomen , gedouched en drie kwartier na aanvang van de training zat ik aan tafel te ontbijten en de krant te lezen. Ik heb het al vaker genoemd , maar dit blijft toch één van de mooiste manieren om een dag te beginnen. Woensdagavond heb ik nog een rondje van zo'n 8 km gelopen in 48 min.

De dam tot damloop was al binnen een uur uitverkocht. Een andere grote loop, ik vind hem persoonlijk leuker dan de dam tot damloop, is de zevenheuvelenloop . Een 15 km loop in Nijmegen op zondag 21 november en hier kun je nog wel voor inschrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s