Alle remmen los

Ik kan merken dat het s'ochtens later licht wordt, ( of langer donker blijft ). Het reflecerend vestje of shirt moet weer aangetrokken worden. Verbaasd kijk ik naar de lopers die in het donker gekleed gaan in een zwarte broek met daarop een donker shirt en het liefst een zwart windjack. Hebben deze lopers genoeg van het leven of denken ze dat hardlopen ze zoveel energie geeft dat ze licht uitstralen. Ik ben in ieder geval niet levens moe en draag dus een reflecterend hempje. Misschien een goed idee om modieuse reflecterende windjacks te gaan verkopen.  Maar vanmorgen vertrok ik dus in de schemer voor mijn loopje over 6,4 km. De eerste 20 min in T2  en T3 en daarna alle remmen los en 2 minuten voluit. Heerlijk . Ik voelde mijn benen volstromen met melkzuur . Het gevoel dat ik in mijn "jonge" jaren had tijdens een 800 m wedstrijd. 800 m liep ik niet vanmorgen in die 2 minuten , maar het was wel hetzelfde verschrikkelijk lekker gevoel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s