Op z'n donder training

Vandaag is het donderdag en dat is een mooie dag voor een op z'n donder training. Een op z'n donder training is een training in T5. Ik loop dan een rondje van ongeveer twee km. De spieren flink laten werken en alle spiervezels laten weten dat ze bestaan. Natuurlijk wel eerst even ingelopen en na afloop uitgelopen.  Na ruim een half uur stond ik heerlijk in de ochtendzon nog wat rek oefeningen te doen.

Op de site van pro run staat een artikel over blessure en toch trainen  "Je kunt trainen, als je maar niet het geblesseerde deel van je lijf hoeft in te zetten." Lees absoluut de laatste alinea. ( misschien wel twee keer )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s