Aan de tippel

Wat is die vroeg aan de tippel hoorde ik vanmorgen een vrouw tegen een medefietser zeggen toen ik ze om 07:00 uur langs het spaarne tegenkwam. Vanmorgen in het donker begonnen voor mijn rondje van 6,4 km. Gister liep ik het snel , dus vandaag rustig ( T1 met gem HF van 120 ). Zo s'morgens vroeg in het donker heeft wat mysterieus. Je hoort van allerlei geluiden  om je heen , maar kan niet goed plaatsen waar het vandaan komt. Ik hoorde een geloei en zag in de verte een groot zwart vlak langs een pad lopen. Was het een koe of een stier? Je loopt door en hoopt dat het een koe is. Deze keer werd mijn hoop bewaarheid. Ben benieuwd hoe het morgen is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s