Rock Running

Gister ben ik naar het concert geweest van Status Quo . Een ouderwets lekker concert. Goed hard zodat ik het vandaag nog in mijn oren hoor. ( eigenlijk weinig meer hoor ) Hun werd regelmatig verweten dat ze slechts drie akkoorden gebruikten. Dit vind ik geen verwijt, maar een compliment. Rock is simpel en daarom zo mooi.  Status quo maakt stevige ongecompliseerde rock. Vanmorgen heb ik stevig en ongecompliseerd hardgelopen. Rock Running 

Afgelopen weekend was de marathon van Amsterdam. Er zijn altijd wel een paar bekende Nederlanders die daar wat willen laten zien. Zo ook Erben Wennemars. Kijk naar een klassiek Erben Wennemars verhaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s