Mijn vrienden

Vanmorgen keek ik naar ze en vroeg wie gaat er vandaag mee? Het was nog donker en het regende een klein beetje. Ik weet dat sommige daar niet zo van houden.  Sommige vinden de lange rustige duurloop prettig, maar ik ga vandaag kort en snel. Sommige lopen het liefst op een zachte ondergrond , maar vandaag is het hard asfalt. Sommige zijn een beetje moe en hebben rust nodig. xc9én paar sprong op , zij wilden wel. Alle anderen waren blij. Mijn vrienden, mijn schoenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s