Het is een mooie dag om …….

Het is vandaag een mooie dag on niet te gaan hardlopen. De regen valt niet naar beneden , maar waait horizontaal voor het raam langs. Onze katten stakken vanmorgen hun snorharen naar buiten , maar keerden al snel terug om zich op een warm en zacht plekje te nestelen. voorbeeld doet volgen. Woensdag heb ik voor het eerst sinds 4 maanden weer eens een "langere" duurloop gedaan, 15 km. Ik was benieuwd hoe ik hier fysiek op zou reageren en kan zeggen dat het mij zeer goed is bevallen. Nergens last van heb gehad. Na twee maanden kortere trainingen te hebben gedaan wil ik het nu weer langzaam opbouwen naar een duurloop van 2 uur eind 2010.

Ik heb het boek gekocht van Ron Teunissen, De koerier die nergens bijhoort,  Zijn stijl kenmerkt zich door korte zinnen , onverbloemd taalgebruik en een spottende toon. Regelmatig moppert hij op ontwikkleingen in de sport en maatschappij of op zichzelf. Zegt de één niet vrolijk te worden zulke zure stukjes, de ander geniet juist van zo'n verfrissende nuchterheid tussen een overdaad aan feel-good stukjes over lopen.  Ik lees er graag in. Het is te bestellen via zijn website Ron Teunissen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s