Lust for life

Het eerste nummer dat vanmorgen uit mijn mp3 speler knalde toen ik begon met een rondje hardlopen was Lust for life van iggy pop. Ja je leest het goed, ik loop sinds kort met muziek. Heb gexefnvesteerd in een mp3 speler, maar loop nog een beetje te hannesen met de oortjes. Zij hebben nog geen klik met mijn oren. Wordt er een beetje ……  van. Het tweede nummer vanmorgen was dan ook paranoid van Black Sabbath.  Het waaide lekker hard en soms moesten de fietsers afstappen en dribbelde ik ze in mijn T1 tempo voorbij goede morgen wensend. Vlak voor ik weer terug was begon Neil Young met Like a hurricane Een stormachtig lekker loopje gehad

Een gedachte over “Lust for life

  1. Hé Henny. Ben je van je geloof afgevallen ? :-)) Nee hoor, ik heb het allang begrepen, jij bent geen mens van dogma’s, maar luistert naar je gevoel, doet waar je op dat moment zin in hebt. Heerlijk toch, die vrijheid. En wat een muziekkeuze… De storm en de muziek blaast je vooruit. Veel loopplezier !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s