Toch wel binnen 1,5 uur…..?

Vanmorgen de week van de rustige duurloop afgesloten met een loopje van 12 km in de duinen. Er waren 5 lopers gekomen om dit samen met mij te doen. Een loopster vroeg vooraf ; "dit gaan we toch wel binnen anderhalf uur halen?" Ik antwoordde met een volmondig ja.  Het is gelukt , Haar klokje gaf aan 1:29 uur. Een heerlijk loopje. Volgens menig theorie zouden we vanmorgen de vetverbranding hebben gestimuleerd. Dit komt dan mooi uit want ik las laatst op internet, heb helaas geen link, dat na zo'n training het effect van de vetverbranding tot wel 15 uur doorgaat. Mooi , dan kan ik vanmiddag vetverbrandend op de bank gaan liggen.

Een gedachte over “Toch wel binnen 1,5 uur…..?

  1. Ik was vanmorgen 1 van de 5 lopers die samen met Henny de 12km liepen. Na een drukke werkweek en een relatief heftige training op zaterdagmorgen, had ik zondagmorgen best zware benen.

    Toch ben ik gestart en al pratende vloog de anderhalf uur minus 1 minuut voorbij. Het resultaat: een prima ontspannen training, zeer goede benen en het gevoel dat ik de hele wereld weer aan kon. Geweldig en Henny bedankt voor de wijze lessen onderweg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s