Het nieuwe lopen

Vanmorgen de blauwe route gelopen in de AWD ingang Oase. Geen hartslagmeter en geen tijdwaarneming, De afgelopen 14 dagen heb ik vooral rustig gelopen en om het lichaam niet lui te laten worden vanmorgen lekker pittig gelopen. De heuveltjes snel op en herstellend naar beneden gelopen. Ik merk dat ik het lopen zonder enige vorm van meting erg prettig ervaar, meer vrijheid. Dit laatste is voor mij wel één van de redenen waarom ik hardloop. Geen verplichtingen, regels of moeten, maar gewoon hardlopen. Daarom laat ik de hartslagmeter en stopwatch voor de rest van het jaar in de kast liggen. Ik ga lopen op gevoel in drie verschiilende tempo's  DL1 ( zeer rustig ) , DL2 ( rustig ) en DL3 ( pittig ).  Ik begin elke training in een DL1 en voel dan welke signalen mijn lichaam aangeeft wat het op dat moment aankan. Het nieuwe lopen. ( binnekort volgt een uitgebreidere beschrijving van het nieuwe lopen )

In de vorige blog beschreef ik mijn marathon van Berlijn . Ik liep toen in iets van wat je zou kunnen noemen Flow. Op internet is een hoop tge vinden over flow . Zo kwan ik ook op een site over flow in sport

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s