Sneeuwketting voor onder de schoen

Vanmorgen een rondje gelopen van 9 km. Het was glad. De winter doet zijn intrede. Ik herinner me nog goed de vorige winter. Veel sneeuw en een hoop loopevenementen werden afgelast. Toch was het lekker om in de sneeuw te lopen. Gewoon een rustige duurloop doen en dan het geknisper van de sneeuw onder je schoen horen. De mooie plaatjes van besneeuwde bomen. De sporen van beesten in de sneeuw , een hert of een vossespoor? Ik wist het niet , maar mooi om te zien. Dat ik geen tempo's kon lopen vond ik niet belangrijk. Dat kon wel weer als de sneeuw weg was. Van mij mag er wel weer zo'n winter komen. Voor wie bang is om hard te lopen in de sneeuw zag ik op internet dat je sneeuwkettingen voor onder de schoen kunt kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s