Over onverharde paden

Vanmorgen met de loopgroep van run2day een duurloop gedaan in de kennemerduinen. De tocht ging over een aantal heuvels en natuurlijk over het hoogste punt. Een duurloop als deze is voor mij hoe hardlopen bedoeld is. Weg van het verkeer en de drukte.  Vanmorgen hadden we ook nog het "geluk" in een sneeuwbui te komen. Over onverharde paden door de natuur. Smalle paadjes heuvel op en af.  Een stukje zand meepikken. Soms wat langere passen dan weer kortere. Soms langzaam en dan weer wat sneller. Het is alweer een paar uur gelden, maar nu ik dit schrijf heb ik gelijk zin om weer te gaan. Morgenochtend in de Amsterdamse waterleidingduinen.

Wij liepen vanmorgen heuvels , maar er zijn er die het hoger opzoeken. Lees 850 km racen over het dak van de wereld

Een gedachte over “Over onverharde paden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s