Snowrunning

Het is weer eens zover, een wit laken ligt over haarlem heen. Natuurlijk  een uitgelezen mogelijkheid voor snowrunning. Om 06:00 uur opgestaan. Een kop thee met ontbijtkoek. Schoenen aan en gaan. Het was koud en een snijdende oostenwind zorgde voor een gevoelstemperatuur van min heel veel graden. Ideale omstandigheden voor een winterse training. Met de sneeuw knisperend onder mijn voeten liep ik een rondje KG van 10 km. Geen tijd, snelheid of hartslag, maar genieten van de omstandigheden.

Natuurlijk zijn er ook lopers die de winter het liefst overslaan en alternatieven zoeken voor het hardlopen.  Voor die lopers zou touwtjespringen een optie kunnen zijn. Lees De kracht van touwtjespringen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s