Schoenenrek

Vanmorgen stond ik voor mijn hardloopschoenen rek en vroeg mij af :"wat moet ik met jullie?" Het rek raakt behoorlijk gevuld en er zal plaats gemaakt moeten worden. Zo staan er mijn gele Nikes waar ik 4 lekkere marathons op gelopen heb. Een paar ascics gel 111 die nog uit de vorige eeuw stammen en bijna antiquaire waarde hebben , maar waarvan de zool bijna door is. Mijn rode mizuno's en de DS Trainer die nog prima zijn en waar ik regelmatig op train. De brooks die mij dit jaar geholpen hebben met het weer opstarten na de gedwongen rustpauze. De rode Karhu's die helemaal op zijn , maar die mij lieten zweven over de weg. En dan nog de five vingers en de feelmax die mij hebben laten kennismaken met het lopen op minimalistische schoenen. Kortom , alle schoenen hebben een verhaal. Ik moet een groter rek aanschaffen.

Elk jaar is er een looptrainersdag en vandaag stuitte ik op een kort verslag ervan. Ik heb vooral het eerste stukje van Honoré Hoedt met plezier gelezen. Je kan mij ook volgen op twitter als  @hennytiben

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s