Strandloop

Als er net een pak sneeuw gevallen is kun je daar prima op lopen. Je gaat wat langzamer lopen en hebt een mooi zacht wit tapijt onder je schoenen. Als het gaat dooien heb je een probleem. Er ontstaat
een waterpartij en de sneeuw wordt ijzig. Voor je het weet glij je weg en heb je een blessure . De oplossing : Ga op het strand lopen. Maar dan wel als het eb is. De vloed heeft het strand volledig sneeuwvrij gespoeld en bij eb heb je een fantasich mooie harde zandlaag waar je naar alle hartelust op kan lopen. Zo ook vanmorgen. Ik heb met de BDO Loopgroep meegelopen. Vanaf Zandvoort liepen we eerst rustig 45 min in Noordelijke richting. Dan omdraaien en in een flink tempo terug. Een heerlijke training waarbij ik zo'n 15 km heb gelopen. De leider van de loopgroep had zoveel Sinterklaas lekkers meegenomen dat ik na afloop meer calorieën heb gesnoept dan tijdens de training ervoor had verbrand. Lekker.

Om te weten wat de waterstand is kun je op internet de getijdentabel bekijken. Ik heb voor vanmorgen gekeken op de getijdentabel Zandvoort gekeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s