Het zijn moeilijke dagen

Het zijn moeilijke dagen voor de hardloper. Sneeuw,ijzel, hagel en al het andere wat ervoor zorgt dat de hardlooppaden glad zijn. Weer geen training, ingekorte training, schema achterstand, geen versnellingen kunnen doen en dan ook nog eens al het lekkers dat deze dagen op tafel staat en ervoor zorgen dat je kilo's aankomt omdat je niet kunt hardlopen. Stress. Mijn oplossing is om alles los te laten. Accepteren dat het zo is. Er komt vanzelf een moment van hardlopen. Zo ook vanmorgen. Ik had mij voorgenomen om een rondje te gaan lopen, maar toen ik opstond was het wit en waaide de hagel zowat horizontaal voor het raam langs. Ik berustte mij in opnieuw een rustdag en ging aan het werk. En zie, vanmiddag brak opeens de zon door . Hardloopschoenen en een rondje van 8 km in de zon gelopen. Komt het toch weer allemaal goed.

2 gedachten over “Het zijn moeilijke dagen

  1. Top Henny, da’s de goede instelling. Het strand is ook altijd een goede oplossing als het eldes te glad is om te lopen. Verder is het adagium ‘loslaten’ altijd tegelijkertijd het beste, het belangrijkste en het moeilijkste in het leven. Denk daar maar eens over na tijdens de volgende outing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s