Plezier in Lyporunning

Gister en vandaag heb ik een rustige duurloop gedaan. respectivelijk met een hartfrequentie van gemiddeld 118 en 115. Voor mij zijn dit waarden tussen de 65 en 70% van mijn maximale hartfrequentie. Ik had al een tijd geen hartslagmeter gebruikt , maar omdat een van de onderdelen van Lyporunning lopen op lage hartslag is heb ik deze weer omgedaan. Van te voren dacht ik dat ik moeite zou hebben met het lopen op deze " lage" hartslag, maar dat valt reuze mee. Eigenllijk heb ik er zelfs plezier in. Het voelt als een tempo dat je oneindig vol kunt houden. Komt het ultralopen weer om de hoek kijken. Voor de komende maanden heb ik geen loopdoel. Lyporunning is ook , naast de vetverbranding, goed voor je basis uithoudingsvermogen. Daarom ga ik mij voorlopig bezig houden met Lyporunning. Om te kijken of het effect heeft op mijn vetpercentage heb ik deze vanmorgen gemeten. Gewicht 79,0 kg – BMI 23,1 – vetpercentage 19,5 Ik hou jullie op de hoogte van mijn maten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s