Flow in the snow

Het mooie witte sneeuwtapijt lag er vanmorgen te verleidelijk bij om te negeren. Om 07:00 uur dus de schoenen aangetrokken om een rondje te gaan hardlopen. Heel rustig de ene voet voor de ander zetten, luisteren naar het knisperen van de sneeuw en genieten van de stilte. Deze omstandigheden vroegen om een lyporunninng sessie. Rustig tempo ( HF gem 109 ) , kleine pasjes, licht vooroverhellend vanuit het bekken en gaan. Ik was zo met mijn aandacht bij het lopen dat ik niet eens in de gaten had dat ik al onder de brug door was en bij de afslag naar de dijk. Zo had ik al 5 km afgelegd, ongemerkt. Ik liep in flow. Afstand en snelheid zijn onbelangrijk .

Komende zondag ga ik in de Amsterdamse waterleidng een duurloop doen van 2 uur in een rustig tempo. Dit betekend voor mij dat mijn hartfrequentie onder de 120 zal blijven wat een snelheid van rond de 9 km/uur zal betekenen. Wil je meelopen dan ben je van harte welkom. Ik vertrek om 09:00 uur bij ingang Oase. ( dus kom op tijd ).  Route en tijdsduur van de loop pas ik aan de omstandigheden, sneeuw enzovoort, aan.

Wil je weten wat  te doen aan je gewicht tijdens de komende feestdagen kijk dan op kerstkilo's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s