Kerstontbijtloop

Vanmorgen heb ik een rondje gelopen op de nuchtere maag. Nog even wat vet verbranden voor het kerstontbijt. Ik had muziek op en de eerste twee woorden die ik hoorde waren the lunatic . Het was nog donker en er waren een paar mensen op staat om de hond uit te laten. Wat mij betreft mag de sneeuw nog wel even blijven liggen , want nu hebben de honden meer belangstelling voor de sneeuw dan mijn benen. Er wordt deze periode vaak terug gekeken naar het afgelopen jaar. Daar ben ik niet zo mee bezig. Ik ben bezig met wat ik de komende periode met hardlopen wil. Ik heb gemerkt dat ik geen enkele behoefte meer voel om mee te doen aan wedstrijden en heb daarom mijn wedstijdlicentie bij av Veteranen Nederland opgezegd. Dit betekend niet dat ik het niet leuk vindt om af en toe eens pittig van leer te trekken, integendeel zelfs, maar ik voel niets meer voor het prestatie / wedstrijd element.  Ik wil vooral veel plezier heb aan hardlopen waar ik op dat moment  zin in heb zonder een schema te moeten volgen . Daarnaast staat gezond lopen ook hoog op mijn prioriteitenlijstje en daar past Lyporunning perfect in. Hierover gaan jullie zeker meer horen.  Dit alles betekend dat ik geen doel heb voor volgend jaar, maar gewoon ga kijken wat er op mijn hardlooppad komt.  Morgen een tweede kerstontbijtloop in de Amsterdamse waterleidingduinen van anderhalf uur in zo'n 9 km/uur. Vertrek om 09:00 uur bij ingang Oase.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s