Eerste succesje van lyporunning

Er zijn een aantal redenen waarom ik aan lyporunning ( spreek uit als lipo..) ben begonnen. xc9én daavan is om op een gezonde manier af te vallen. Nou ik kan zeggen dat het eerste succesje binnen is. Ik ben half december serieus met lyprunning aan de slag gegaan. Natuurlijk even mijn gewicht enzo gemeten als uitgangswaarde. ( 79,2 kg, vet% 19,6, BMI 23,1 ) December is de maand van de feestdagen en het is vaak al moeilijk om op gewicht te blijven, laat staan af te vallen. Ik heb gewoon meegedaan aan deze feestelijkheden en heb daarnaast aan lyporunning gedaan. Gisteren weer mijn gewicht enzo gemeten en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de waarden ( 78,3 kg, vet% 18,7, BMI 22,9 ) Alle drie gedaald.

Komende zondag zal ik wat meer vertellen over het waarom van lyporunning.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s