Een heerlijke 5Finger loopweek

Vanochend de laatste door de weekse training gedaan. Opnieuw op de 5Fingers . Het is altijd leuk om iets nieuws te doen. Vorige week begonnen met rustig 3,3 km en vanmorgen alweer 6,6 km met een paar versnellingen. Tot nu toe ben ik er zeer positief over. Zo was het leuk om te ontdekken dat ik met een ontspannen  5Fingerloopje met mijn hartfrequentie lekker laag  blijf. ( past weer helemaal bij lyporunning ). Mijn voeten voelen na afloop heerlijk ontspannen ( onverwacht ). Het lopen op 5Fingers lijkt geheel overeen te komen met mijn visie op looptechniek. Tenslotte en heel belangrijk , Ik heb er plezier in. Ik ga bijna geloven dat de 5Fingers voor mij gemaakt zijn. Heel voorzichtig denk ik er aan om de marathon van Utrecht er op te gaan lopen. ( graag niet doorvertellen ) De kilometer omvang voor de marathon is er nog lang niet, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat die vanzelf gaat komen. Heb tenslotte nog 14 weken de tijd.

Hardlopen op 5Fingers is bijna als lopen op blote voeten. Vandaag kwam ik  het volgende artikel tegen blootsvoets lopen in opmars

Een gedachte over “Een heerlijke 5Finger loopweek

  1. Mensen die out of the box denken, of doen, brengen de hardloopsport weer verder in de ontwikkeling. Goed dat je dat doet. Ik ben benieuwd hoe ver ze je gaan brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s