Volle maan training

Vanmorgen in het donker heb ik langer gelopen op mijn 5Fingers dan de afgelopen weken. Waarom vandaag en niet vorige week of uitgesteld naar volgende week. Nou, vannacht was het volle maan en ik heb de indruk dat ik dan extra kracht en energie heb. Dus ik dacht vanmorgen van nou dat ga ik eens uitproberen en loop ruim anderhalve km meer ( toename van ruim 20% ) Het liep al vanaf de eerste meters goed. Het was een heldere lucht en zag de maan in zijn volle glorie. Vanaf dat moment voelde het alsof ik alles aankon. Ik heb heerlijk gelopen, lichtvoetig, kleine pasjes, genietend van de stilte. Na afloop voelde ik mij magisch ontspannen. Thuis gekomen gelijk op de kalender gekeken of het toevallig 25 april  ( Utrecht marathon ) volle maan was en bemerkte bij mezelf een lichte teleurstelling dat dit niet het geval was. Wel gekeken wanneer het in een volgend weekend volle maan is en dat komt dit jaar nog twee keer voor.  13 Augustus en 10 december. Binnenkort maar eens op de loopkalender kijken of dan ergens een marathon is.

Wil je wat meer weten over maankracht, kijk dan eens op De maan en de heksen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s