Lyporunning zet zoden aan de dijk.

Als je aan iets nieuws begint ben je toch altijd nieuwsgierig of het lukt. Dat heb ik met lyporunning. Twee weken geleden kreeg ik een positieve bevestiging, maar was net begonnen. Hoe zou dat nu 14 dagen later zijn? Gister heb ik weer meetingen gedaan. Spannend. Na een aantal seconden kwamen de getallen tevoorschijn. Positief. De afgelopen 2 weken weer 0,3 kg afgevallen , maar veel interessanter was dat mijn vetpercentage met 0,6% was afgenomen. ( zie tabel ) Ik zie dit als een bevestiging van mijn ideeën en een goede stimulans om er mee door te gaan. Lyporunning zet zoden aan de dijk.

Vanmorgen even de lyporunning thuis gelaten en met de run2day loopgroep een pittige 13 km gelopen. Spannend of ik dit bij kon houden. Ook op deze vraag is het antwoord positief. Het leverde geen probleem en liep onwaarschijnlijk makkelijk. Een ander doel van lyporunning is het verbeteren van mijn aerobe uithoudingsvermogen en ook dit lijkt al zijn vruchten af te werpen. Opnieuw, lyporunning zet zoden aan de dijk.

Week Gewicht BMI Vet%
49 ( 2010) 79,2 23,1 19,6
1 ( 2011 ) 78,3 22,9 18,7
3 78,0 22,8 18,1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s