Duurlopers ontmoeten elkaar

Vandaag
stond er een duurloop van 18 km op het programma. De BDO Loopgroep deed vandaag ook een duurloop en ik kon me bij hen aansluiten. Vanmorgen bleek dat de animo onder lopers groot is om een gezamelijke duurloop te doen en zo wil het dat er van verschillende loopgroepen lopers meeliepen. Duurlopers ontmoeten elkaar. We begonnen heerlijk rustig en er werd lekker bijgekletst. Op een gegeven moment , na zo'n 10 km, gaat het tempo dan licht omhoog en de laatste paar km gaat iedereen op zijn eigen tempo naar het eidnpunt. Na afloop natuurlijk nog even "uitpraten". Heerlijk zo'n ochtend met duurlopers onder elkaar. Zo'n duurloop moet naar mijn idee dan ook loopgroep overstijgend zijn. Geen belangen van loopgroep, winkel, of andere organisatie, maar lopers ( natuurlijk ook loopsters ) bij elkaar brengen.

Deze duurloop heb ik op 60% van mijn hartslagreserve gelopen Gemid HF 123. Natuurlijk geen ontbijt. Helemaal lyporunning

Een gedachte over “Duurlopers ontmoeten elkaar

  1. We hebben vanmorgen een heerlijke duurloop gehad. Mij bereikten louter positieve reacties. Is er een behoefte ontstaan voor duurloopjes?

    Ik hoop nog vele gezellige en ontspannen kilometers met elkaar te kunnen lopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s