Hoe ver gaat dit?

Ik kan mij nog herinneren dat ik voor mijn eerste marathon ging trainen. Elke keer moest de duurloop wat langer en dus elke keer een grens over. Dat ervaar ik nu opnieuw op mijn 5Fingers . Elke keer een stukje verder. Vanmorgen er weer een km bij gedaan en zit nu op 9,2 km. Hoe ver gaat dit? Ik weet het niet. Regelmatig wil ik kijken hoe het is om iets verder te lopen, maar heb geen eindafstand als doel. Mijn doel is met plezier en blessurevrij hardlopen. Op het moment dat ik merk dat mijn lichaam protesteerd is dat een signaal dat de grens bereikt is en ik een stapje terug moet doen. Waar die grens ligt weet ik niet , maar hou jullie op de hoogte.

Mede door de lyporunning is mijn vetpercentage de afgelopen 7 weken met 1,5% gedaald. Hoe ver gaat dit?  Deze week kreeg ik de vraag wat mijn streefpercentage is. Net als hierboven heb ik geen eindwaarde in gedachten. Ik denk dat door de combinatie lyporunning en gezond eten vanzelf een vetpercentage ontstaat die bij mij hoort . Welke dit is weet ik niet, maar hou jullie op de hoogte

Ik vertrek zondag 30 jan om 09:00 uur bij ingang Oase voor een duurloop in de Amsterdamse Waterleidingduinen van 20 km in tempo 9 – 9,5 km/uur . Iedereen mag meelopen op eigen verantwoordelijkheid. Geen kosten , maar lopers moeten zelf de toegang tot de duinen betalen. Na ongeveer één uur lopen is er een plaspauze van strak 1 minuut.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s