Hartslagmeter een week de kast in

Vanmorgen weer een paar km verder gelopen op mijn 5fingers dan tot nu toe. Ik zit nu op 11,2 km. De marathon is nog 31 km verder , maar ik heb dan ook nog 12 weken te gaan voor de Utrecht marathon. Het blijft boeiend of het gaat lukken. Vanmorgen heb ik besloten de rest van de trainingen te gebruiken om mij voor te bereiden op een 5fingers marathon. Later deze week meer over hoe ik dat in gedachten heb.

De afgelopen weken heb ik voor mijn doen veel met een hartslagmeter gelopen. Ook omdat ik bezig ben met lyporunning en dan ervoor moet waken niet te hard te lopen. Een hartslagmeter is dan een mooie begrenzer. Een hartslagmeter heeft ook een nadeel en dat is dat je je geheel laat leiden door getallen en niet meer door je gevoel. Om niet van mijn gevoel te vervreemden heb ik deze week de meter in de kast gelegd. Ik trek mijn 5fingers aan en ga lekker lopen. Zo heb ik vanmorgen de 11,2 km op gevoel rustig gelopen. Na afloop geen vermoeide spieren, rustige ademhaling en geen honger. Helemaal goed. Oh ja, een horloge heb ik ook niet om.

Ik wil dan de marathon lopen op 5 fingers, maar ik kreeg vandaag een link van iemand die mij er op attendeerde dat er ook lopers zijn die een marathon op crocks lopen. crocrunner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s