Hoe gaan de lyporunning doelstellingen?

Hoewel ik er op de weblog niet zo veel aandacht meer aan geef ben ik nog steeds bezig met lyporunning ( spreek uit als lipo…) Eigenlijk is het 5finger marathonschema gewoon een lyporunning marathonschema. Zo heb ik vanmorgen een rondje op een rustig gevoelstempo gelopen en blijkt na afloop mijn gemiddelde HF 112 te zijn. En nee, ik wandel niet , maar loop ook met deze rustige hartslag nog altijd 8,8 km/uur. Als ik terugkijk zie ik zelfs dat ik met deze hartslag harder ben gaan lopen. Dit wijst erop dat mijn aerobe uithoudingsvermogen, wat één van de doelstellingen is van lyporunning, verbeterd is. Hoe zit het nu met de andere doelstellingen? Vandaag was weer een weegschaalmoment. Opnieuw ben ik tevreden. Mijn gewicht is verminderd van 78 kg naar 77,2 kg. Mijn vetpercentage was 0,1 % toegenomen , maar omgerekend naar gewicht van 14,12 naar 14,05 kg gedaald. Verder ondervind ik geen last van blessures en voel mij niet vermoeid na een training. Ook deze  gezondheidsdoelstelling loopt dus goed. Oh ja, doordat ik niet zweet kan ik mijn loopshirt vaker aan en heb minder was :-)) Nou weet ik: "niet overmoedig worden", maar het is toch leuk dat het zo gaat. Hieronder nog even een tabel met de meetgegevens.

Week Gewicht BMI Vet%
49 ( 2010) 79,2 23,1 19,6
1 ( 2011 ) 78,3 22,9 18,7
3 78,0 22,8 18,1
6 77,2 22,6 18,2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s