Beloningsdagen voor mijn 5fingers

Na de duurloop van afgelopen zondag , 30 km, vond ik dat mijn lichaam wel wat rust mocht hebben. Ook mijn 5fingers hebben me niet in de steek gelaten en ik vond dat ze wel een paar beloningsdagen hadden verdient. Nadat ik ze had schoongemaakt en gepoetst mochten ze op een rustig plekje in het schoenenrek staan. Tot vanmorgen, want vandaag stond er weer een kort loopje op het programma. De bedoeling was mijn gebruikelijke rondeje van 6,6 km. Echter de dijk die in dit rondje zit was afgeloten in verband met het broedseizoen. De sluiting van deze dijk duurt meestal zo tot half juni dus ik wens de vogels bij deze een mooie broedtijd toe en tot over drie maanden. Dit betekend dat het gebruikelijke rondje van 6,6 km niet meer kan. Nu kan ik de ronde vergroten of inkorten. Ik kies voor het laatste, inkorten. Het rondje wordt nu 5 km. Lekker. Komend weekend staat er weer een duurloop op het programma. Deze keer geen 30 km maar "slechts" 20 km en die loop ik niet zondag , maar zaterdagavond. Over het waarom schrijf ik morgen in een nieuwe blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s