Maanloop

Morgenavond  is het zover, volle maan. Niet zomaar volle maan , maar supermaan. Op zaterdag 19 maart 2011 om 19:10 uur vindt een vrij zeldzame samenloop van omstandigheden plaats, het is dan volle maan terwijl de maan zich het dichtst bij de Aarde bevindt, én dat “dichtst bij” is ook nog eens dichter bij dan bij zo'n dichtste nadering meestal het geval is – zo'n samenloop gebeurt iedere 18,6 jaar. Enige tijd geleden schreef ik al eens in een blog dat ik geloof in de kracht van de maan. Nu hij zo "dicht bij" de aarde staat zullen wij nog meer van zijn kracht kunnen merken. Ik ben positeif ingesteld en geloof dan ook dat deze kracht positief zal zijn.  Morgenavond wil ik dan ook gebruik maken van deze maankracht door dan mijn lange duurloop te plannen, een maanloop. Hoe lang die wordt dat weet ik nu niet, maar ervaar ik morgenavond wel.  Het belooft morgen een heldere avond / nacht te worden dus ga eens naar buiten en kijk, ervaar en geniet van dit natuurverschijnsel . Lees meer op de supermaan

 Nu is het ook zo dat die maankracht niet gelijk met de dageraad verdwijnt , maar nog uren werkzaam is. Mochten er lezers van deze blog zijn die zondag  gaan hardlopen, kijk dan niet gek op als je een superloopgevoel ervaart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s