Back in running

Vorige week schreef ik dat ik opeens last kreeg van mijn rechterkuit. Dit is nooit een prettig gevoel zo in de voorbereiding op een marathon. Niet in paniek raken, rust en accepteren dat het gebeurd. Dat is alles waar het om draait in de herstelfase. Woensdag en donderdag heb ik heel rustig 5 km gelopen en vanmorgen liep ik zomaar weer een 7,5 km zonder enige last van mijn kuit. Natuurlijk op mijn  5fingers . Ik durf het bijna niet te schrijven, maar het lijkt wel of het lopen hierop een therapeutisch effect heeft op mijn kuitblessure en dat zou ik kunnen verklaren doordat je op de 5fingers veel bewuster loopt. Je voelt precies wat je doet en hebt daarom veel meer aandacht voor je loopbeweging. Hoe het ook zij, I am back in running. Vol vertrouwen ga ik de Utrecht marathon tegemoet. Hoe ik de laatste 3 weken voorbereiding denk in te gaan vullen zal ik zondag schrijven.

Dat je nooit te oud bent om met sporten te beginnen laat dit filmpje zien.

Een gedachte over “Back in running

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s