Vanmorgen stonden er zomaar twee lama's ……

Zo, de doordeweekse trainingen zijn gedaan. Dit klinkt misschien als een verplichting , maar dat is zeker niet het geval. Ik sta s'morgens met veel plezier op om mijn loopje te doen. Gisterochtend kwam ik een pauw tegen en vanmorgen stonden er zomaar twee lama's naar mij te kijken. ( nee niet die van het tv programma ) Het was heerlijk weer vanochtend en misschien was dat wel de reden dat ik bij de eerste afslag rechtaf sloeg in plaats van linksaf en mijn rondje niet de gebruikelijke 5 km , maar 8,2 km werd. Natuurlijk heb ik de hele week op mijn 5fingers gelopen en ik krijg daar met de dag meer plezier in. Ze gaan steeds lekkerder zitten en lijken wel in het hardlopen met mij mee te groeien.  De marathon van Utrecht  is nu over ruim twee weken en ik wil in voorbereiding daarop toch graag wat langere duurlopen doen en daarom ga ik komende zondag een 30 km in duinen lopen. Volgende week nog een keer 30 km en dan de marathon. Het verhaal van  lyporunning is ook nog steeds actueel. Ik loop elke dag voor het ontbijt en wil dat ook komende zondag doen. Laatst vroeg iemand mij of ik ook de marathon van Utrecht zonder ontbijt ga lopen. Ik denk dat het niet verstandig is om te doen, omdat deze pas laat in de ochtend begint en ik dan mijn eerste etenpas helverwege de middag zou krijgen. voor deze marathon zal ik dus welk een ontbijt nemen en hoop dat mijn lichaam daar zo blij mee is dat  het mij jubelend naar de finish brengt.

Komende zondag is de Marathon van Rotterdam. Daar doen altijd een aantal buitenlandse topatleten aan mee en dit jaar is er ook één van de nederlandse toppers aanwezig , Koen Raymaekers. In dit intervieuw blikt hij vooruit op zijn Rotterdam marathon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s