een prima tempo

Vanmorgen om 07:00 uur de deur uitgegaan voor een duurloop van 30 km. Natuurlijk op 5fingers en lyporunning. Het was alweer even geleden dat ik 30 km had gelopen, dus het was best wel weer spannend hoe dit zou gaan. De bedoeling was rustig blijven lopen en had mijn hartslagmeter weer omgedaan als begrenzer. Ik wilde mijn hartslag onder de 120 houden en dit is prima gelukt. Na 2:53:45 uur was ik weer thuis en had een gemiddelde hf van 115. In het begin heb ik nog wel gedronken, maar moest dan ook weer na een kwartiertje helder plassen. Met mijn vochthuishouding zat het wel goed. Het laatste uur heb ik niet meer gedronken. Honger heb ik niet gehad. Volgens mij is dit een prima tempo om de marathon van Utrecht in te gaan lopen en dan bij elke drinkpost , 5 km , een bekertje water drinken.  Al met al heb ik een
lekkere trainingsweek gehad van 66 km op 5fingers. ( morgen komt een overzicht van deze week ) Volgend weekend wil ik nog een keer 30 km lopen op dezelfde manier als vandaag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s