Nog één week te gaan

Met nog een week te gaan stond vandaag nog een duurloop van 30 km op het programma. Normaal gesproken doe ik deze duurloop altijd s'ochtends. Vandaag moest ik die door omstandigheden naar de middag verschuiven. Om 13:00 uur trok ik dus mijn 5fingers aan. Eigenlijk kwam dit helemaal niet zo slecht uit, want als ik naar de weersvooruitzichten kijk voor de komende periode wordt het alleen maar warmer. Zo'n lange duurloop op het warmst van de dag is dan een prima training. Vandaag was zo'n dag dat ik zin had om te lopen en niet geremd te worden door een hartslagmeter of stopwatch. Dat bleek ook wel uit de tijd die ik erover deed, namelijk 2:39:30 uur. Hoewel dit verbazingwekkend makkelijk liep wil ik het volgende week tijdens de Utrecht marathon langzamer gaan doen, want het is dan tenslotte wel 12 km verder. Nog één week training en dan is het zover. Deze trainingen wil ik invullen met nog een keer of 4 wat ontspannen loslopen. Afgelopen week kreeg ik ook mijn startnummer voor Utrecht binnen. Nummer 409 in het recreantenvak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s